29 de octubre de 2010

Kati, Kristin i Esteban

Kati, Kristin i Esteban
Kati: 29 anys, és d'un poble proper a Santander. Feia de cambrera mentre estudiava la proba d'accès a la universitat. Vol fer filosofia. Després que el seu novio la deixes va tornar a viure amb la seva mare. Aquest viatge és de lo millor que li està passant. Al febrer li molaria anar a l'India, però l'han seleccionat per ser jurat públic i no sap que passarà. Va viure a Dublin però no parla res d'inglish. És la sinpelosenlalengua del grup.
Kristin: 25 anys, és d'un poble proper a Hamburg. Treballa en una ONG al nord de Lima que intenta integrar als nens pobres a travès de l'art, o algú així. Fa poc es va fer rastes (3 mesos). Té tres carreres (art, psicologia, educació infantil). Parla alemany, anglès, castellà, francès i està aprenent suec. Quan era petita feia 28 km (anada/tornada) amb bicicleta per anar al cole. És la pipilastrum del grup.
Esteban: 28 anys, és de Puerto Maldonado. Va estudiar ecoturisme i ara treballa de guia freelance a diferents refugis del riu Tambopata. Ha pres més de 20 vegades ayahuasca, creu molt amb el chamanisme. La seva visió més boja és parlar amb una sirena, al riu, sobre el seu futur professional. Per lo vist va beure leganyes del gos del chaman. És molt gros, menjador compulsiu, coneix proporcionalment tants rèptils com acudits dolents. És el guiachistoso del grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario