17 de noviembre de 2010

Coroico riverfalls???

Aviam decidit no tornar tot seguit a la Paz i aprofitar que estavem tant sols a 15 min. de Coroico per visitar-ho. A mi m'havien parlat d'aquest poble com d'una comunitat afro interessant de veure i passar un temps de relax. Aixi que per que no anar a comprovar-ho...
Nomes arrivar impressionen les panoramiques d'aquest poble emplacat a dalt d'un turo, pero d'afros res de res, algun negrito suelto (que a Bolivia ja impresiona) pero ninguna comunitat. S'havia de preguntar.



En un moment ens vem trobar els 4 en el punt d'info, discutint-nos amb un capullo que l'unica frase mes enlla de monosilabs (si, no) que va formular va ser: "si estais tant jodidos de dinero que no podeis coger nuestro tour por las cascadas mas vale que os volvais a España". "Como? En serio ha dicho lo que ha dicho? Gracias pero adios". Nosaltres nomes voliem info, no comprar, puta rata rastrera, grrrrrrrrrrrr.....
Tot i l'emprenyamenta ara ja teniem un objectiu, les cascades o com a ells els hi agrada dir els riverfalls, i un proposit, arrivar-hi pel nostre propi peu.
Preguntant a la gent del carrer vem descubrir com, pero tambe que el poble estava en sequia i el tema sense aigua. Pues vaya hombre! Tot i aixi a l'endema aniriem, com a minim a mullar-nos els peus. Menttrestant fariem una volta per Coroico, picheriem una mica de coca i comprariem quatre tonteries com un monopoli de Michael Jackson (calle jackson five, mansion neverland, etc...) mes fals que l'ostia per 1 euro i sopariem una founde+raclette ben bona per 4 euros, loco!
Finalment al mati vem trobar una movilitat que ens va dur al lloc. Molta aigua no hi havia, pero per contra, tampoc turistes, aix{i que despres d'una petita caminata, ens trobavem en un lloc precios i excellent per passar el mati en puro smokerelax.






(En breu penjo fotos, que aqui l'internet va fatal)

No hay comentarios:

Publicar un comentario